PressiousArvanitidis - Print your mind
  ΕΛ  |  EN
Αναζήτηση
 PRINT  
 YOUR MIND!  

Νέα

Τα νέα της εταιρείας

Χρηματοοικονομικές καταστάσεις 2017

Στο παρακάτω αρχείο παρουσιάζονται οι οικονομικές καταστάσεις της εταιρείας «ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ - ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΒΕΕ» για την περίοδο 01/01/2017 έως και 31/12/2017, καθώς και η Έκθεση Διαχείρισης για την ίδια περίοδο.

 

Χρημ/κές καταστάσεις 2017

Έκθεση Διαχείρισης 2017

 

 

  

 

 

 

 

 

 


Λειτουργία της εταιρείας το καλοκαίρι

Και φέτος, η PressiousArvanitidis θα λειτουργεί κανονικά, καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού  και θα είναι σε θέση να υλοποιεί κάθε σας εκτυπωτική ανάγκη!


Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, προτείνουμε να μας ενημερώσετε έγκαιρα για τις εκτυπωτικές εργασίες που προγραμματίζετε να υλοποιήσετε τον Αύγουστο.
 
Ευχές για ένα ευχάριστο καλοκαίρι! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Χρηματοοικονομικές καταστάσεις 2016

Στο παρακάτω αρχείο παρουσιάζονται οι οικονομικές καταστάσεις της εταιρείας «ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ - ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΒΕΕ» για την περίοδο 01/01/2016 έως και 31/12/2016.

 

Χρημ/κές καταστάσεις 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FSC Friday

Η τελευταία Παρασκευή του Σεπτεμβρίου είναι η FSC Friday. Η ημέρα που τα μέλη του FSC σε όλο τον κόσμο γιορτάζουν την υπεύθυνη διαχείριση των δασών του πλανήτη και στοχεύουν στην ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας του FSC και των δράσεών του. Η PressiousArvanitidis, η πρώτη πιστοποιημένη κατά FSC εκτυπωτική εταιρεία στην Ελλάδα, 6 χρόνια μετά την πιστοποόιησή της κατά FSC, συνεχίζει να υποστηρίζει την υπεύθυνη διαχείριση των δασών του πλανήτη και γιορτάζει την FSC Friday!

 

 

 

 

 

 

 

 

Χρηματοοικονομικές καταστάσεις 2015

Στο παρακάτω αρχείο παρουσιάζονται οι οικονομικές καταστάσεις της εταιρείας «ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ - ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΒΕΕ» για την περίοδο 01/01/2015 έως και 31/12/2015.

 Χρημ/κές καταστάσεις 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διακοπές αδιάκοπα

Αυτό το καλοκαίρι, μπορείτε να κάνετε διακοπές αδιάκοπα χάρη στις υπηρεσίες Print your mind support της PressiousArvanitidis, οι οποίες βρίσκονται στη διάθεσή σας καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου και είναι ιδιαίτερα χρήσιμες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού!

Η PressiousArvanitidis λειτουργεί κανονικά όλο τον Αύγουστο και προκειμένου να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα θα χρειαστούμε έγκαιρη ενημέρωση για τις επικείμενες εκτυπωτικές σας ανάγκες.


Για να απολαμβάνετε διακοπές αδιάκοπα αυτό το καλοκαίρι,
στην Pressious είμαστε:
 
• διαθέσιμοι να διαχειριστούμε αρχεία προς έγκριση όλο το καλοκαίρι ανεξαρτήτως εξωτερικής θερμοκρασίας…
• καθετοποιημένοι ώστε να δίνουμε λύσεις χωρίς εξαρτήσεις από εξωτερικούς συνεργάτες οι οποίοι "ξεκουράζονται"…
• σε θέση να ανταποκριθούμε παραγωγικά καθ' όλη την περίοδο των διακοπών σας...
• συνδεδεμένοι με το κινητό σας, προκειμένου να μπορείτε να δείτε ανά πάσα στιγμή την εξέλιξη των εκτυπωτικών εργασιών σας…
 
 
Ευχές για καλές διακοπές αδιάκοπα σε όλους.

 

 

Ισολογισμός 31ης Δεκεμβρίου 2014

Στο παρακάτω αρχείο παρουσιάζονται οι οικονομικές καταστάσεις της εταιρείας «ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ - ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΒΕΕ», που αποτελούνται από τον ισολογισμό της 31ης Δεκεμβρίου 2014, την κατάσταση αποτελεσμάτων και τον πίνακα διάθεσης αποτελεσμάτων της χρήσεως που έληξε την ημερομηνία αυτή, καθώς και την έκθεση ελέγχου του Ορκωτού Ελεγκτή  της εταιρείας.

 Ισολογισμός 2014

 

 

 

 

 

 

 

 

Επένδυση σε νέο παραγωγικό εξοπλισμό

 

Σε μία νέα σημαντική επένδυση παραγωγικού εξοπλισμού προχώρησε στις αρχές του χρόνου η εταιρεία γραφικών τεχνών και εκτυπώσεων PressiousArvanitidis, με την εγκατάσταση μίας νέας οκτάχρωμης αμφίπλευρης επίπεδης εκτυπωτικής μηχανής.

 

Χάρη στο νέο εξοπλισμό, ο οποίος παράγει 2.500.000 έγχρωμα & διπλής όψης φύλλα Α4 σε ημερήσια βάση, η παραγωγικότητα της PressiousArvanitidis αυξήθηκε κατά 40% και οι άνθρωποι της εταιρείας συνεχίζουν να κάνουν καθημερινά "Print your mind" και να παράγουν εκτυπωτικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, αποτυπώνοντας σε ακόμη περισσότερα φύλλα χαρτί οτιδήποτε έχουν οι συνεργάτες τους στο μυαλό τους.

 

 

Πιστοποιημένη κατά FSC η Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας της Εταιρείας Παπαδοπούλου

 

ΗΕ.Ι. Παπαδόπουλοςεπιβεβαιώνει τον προσανατολισμό που έχει στην προστασία του περιβάλλοντος, επιλέγοντας ναπιστοποιήσει κατάFSC®το έντυπο της «Έκθεσης Εταιρικής Υπευθυνότητας 2013». Ένα έντυπο το οποίο αποτελεί την πρώτη επίσημη καταγραφή της στρατηγικής της εταιρείας σε θέματα εταιρικής υπευθυνότητας.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την πρώτη πιστοποιημένη κατά FSC® εταιρεία εκτυπώσεων στην Ελλάδα, την PressiousArvanitidis.

Η κατά FSC® πιστοποίηση του εντύπου και η αντίστοιχη σήμανση στο εσωτερικό του επιβεβαιώνουν το γεγονός ότι έχει τηρηθεί η αλυσίδα πιστοποιημένων προμηθευτών σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχει θέσει το ίδιο το FSC® (Forest Stewardship Council) και ότι η πρώτη ύλη χαρτιού που χρησιμοποιήθηκε για την παραγωγή του προέρχεται -πιστοποιημένα- απόδάση ορθής διαχείρισης.

 

Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας Παπαδοπούλου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα...

 

Στο πλαίσιο του Sustainability Forum 2014 που διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά από τη GlobalSustain, η πιστοποιημένη κατά FSC PressiousArvanitidis σε συνεργασία με τον FSC® International πρόκειται να διοργανώσουν, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, workshop με θέμα: "The sustainable printing solution - In other words FSC® certified printed material".

 

Οι συμμετέχοντες στο workshop θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον τρόπο με τον οποίο οι εταιρείες τους μπορούν να εφαρμόσουν πρακτικές sustainability και στον τομέα της έντυπης επικοινωνίας, καθώς και για τα οφέλη της κατά FSC® πιστοποίησης του έντυπου υλικού τους.

 

Εισηγητής του workshop θα είναι ο κύριος Félix Romero, Regional Director for Europe at FSC® International.


Το Sustainability Forum θα λάβει χώρα την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου στο Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη.


Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές, την ατζέντα και τους ομιλητές είναι διαθέσιμες στο www.sustainabilityforum.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Packaging ConferenceΤην Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου, η PressiousArvanitidis πρόκειται να συμμετάσχει στο «Packaging Conference» που διοργανώνει η Boussias Communications. Το Packaging Conference έρχεται να αναδείξει τις μελλοντικές τάσεις της συσκευασίας και πώς αυτές αναβαθμίζουν και επηρεάζουν την περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου. Στο πλαίσιο αυτό και η PressiousArvanitidis θα πραγματοποιήσει παρουσίαση.

Εκπρόσωποι της PressiousArvanitidis θα βρίσκονται και με booth χώρο του Συνεδρίου.

 

 

 

 

 

Λειτουργία της εταιρείας το καλοκαίρι


Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η PressiousArvanitidis θα συνεχίσει να κάνει "Print your mind" και να σας εξυπηρετεί και ολόκληρο τον Αύγουστο.


Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, είναι σημαντικό να προγραμματίσετε και να μας επικοινωνήσετε έγκαιρα τις ανάγκες σας, προκειμένου να ανταποκριθούμε σωστά.

 
Σας προτείνουμε επίσης να έχετε ολοκληρώσει τις αναθέσεις σας έως την Πέμπτη 7 Αυγούστου, λόγω του ότι το διάστημα από 11 έως 15 Αυγούστου δεν θα γίνεται παραλαβή νέων αρχείων προς εκτύπωση.

 

 

Ισολογισμός 31ης Δεκεμβρίου 2013

Στο παρακάτω αρχείο παρουσιάζονται οι οικονομικές καταστάσεις της εταιρείας «ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ - ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΒΕΕ», που αποτελούνται από τον ισολογισμό της 31ης Δεκεμβρίου 2013, την κατάσταση αποτελεσμάτων και τον πίνακα διάθεσης αποτελεσμάτων της χρήσεως που έληξε την ημερομηνία αυτή, καθώς και την έκθεση ελέγχου του Ορκωτού Ελεγκτή  της εταιρείας.

 Ισολογισμός 2013

 

 

 

 

 

 

 

 PressiousTips

Η PressiousArvanitidis επικοινωνεί σε μηνιαία βάση με τις εταιρείες-μέλη της Global Sustain μέσω της στήλης PressiousTips - μίας σύντομης παρουσίασης, που επιμελείται η PressiousArvanitidis και αφορά θέματα από το χώρο της έντυπης επικοινωνίας, για τα οποία αξίζει να είναι ενήμερες όλες οι εταιρείες που είναι προσανατολισμένες στην αειφορία.

 

 

PressiousTips_1

PressiousTips_2

 

 

 

 

 

 

 

Pressious - Green Marketing Excellence Award

 

Στον σημαντικότερο και πλέον αξιόπιστο θεσμό επιβράβευσης των αριστείων του marketing στη χώρα μας, στα Marketing Excellence Awards 2013, διακρίθηκε η PressiousArvanitidis.

Η PressiousArvanitidis αποτέλεσε μάλιστα τη μοναδική αμιγώς ελληνική εταιρεία που επιβραβεύτηκε στις 6 κατηγορίες του Διαγωνισμού.

Το βραβείο Green Marketing Excellence Award δόθηκε για το πρόγραμμα και τις ενέργειες marketing που αφορούν τα πιστοποιημένα κατά FSC έντυπα. Μία κατηγορία εντύπων που μπορεί να παράγει η PressiousArvanitidis και τα οποία αποδεδειγμένα υποστηρίζουν τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης.


Marketing Excellence Award

 

Στήλη PressiousTyping

 

Τα τεύχη του MarketingWeek, του μεγαλύτερου περιοδικού του κλάδου του marketing, γίνονται… pressious - πολύτιμα.

Αυτό γιατί από τον Ιούλιο του 2013 και κάθε μήνα, φιλοξενείται στο περιοδικό μηνιαία στήλη της PressiousArvanitidis με τίτλο "PressiousTyping".

Στη στήλη αυτή, το λόγο έχουν οι ειδικοί σε θέματα γραφικών τεχνών και εκτυπώσεων, οι οποίοι διατυπώνουν θέσεις και απόψεις που αφορούν τον κλάδο και ενδιαφέρουν τα στελέχη marketing και ευρύτερα τους αναγνώστες του περιοδικού.

Στα links που ακολουθούν παρουσιάζονται τα άρθρα της στήλης PressiousTyping.

 

Καλή ανάγνωση!!!

 PressiousTyping #1 / Pressious Typing #2 PressiousTyping #3 / Pressious Typing #4
PressiousTyping #5 / Pressious Typing #6
PressiousTyping #7 / Pressious Typing #8
PressiousTyping #9 / Pressious Typing #10
PressiousTyping #11 / Pressious Typing #12

 

 

 

Όροι και προϋποθέσεις πωλήσεων
της PressiousArvanitidis

 

Ακολουθώντας το παρακάτω link μπορείτε να ενημερωθείτε για τους όρους και τις προϋποθέσεις πωλήσεων της PressiousArvanitidis.

 

Όροι και προϋποθέσεις πωλήσεων

 

 

 

 

 

 Λειτουργία της εταιρείας το καλοκαίρι

 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Τμήμα Παραγωγής της PressiousArvanitidis θα λειτουργεί καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και θα είναι σε θέση να κάνει "Print your mind" και να σας εξυπηρετεί όλο τον Αύγουστο.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εργασιών που θα παραχθούν την εβδομάδα 12 έως 16 Αυγούστου 2013, σας προτείνουμε να έχετε ολοκληρώσει τις αναθέσεις σας έως την Παρασκευή 9 Αυγούστου, λόγω του ότι την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου τα στελέχη των Τμημάτων Πωλήσεων και Εξυπηρέτησης Πελατών θα βρίσκονται σε ολιγοήμερη άδεια.

 

 

 

 

 

Ισολογισμός 31ης Δεκεμβρίου 2012

Στο παρακάτω αρχείο παρουσιάζονται οι οικονομικές καταστάσεις της εταιρείας «ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ - ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΒΕΕ», που αποτελούνται από τον ισολογισμό της 31ης Δεκεμβρίου 2012, την κατάσταση αποτελεσμάτων και τον πίνακα διάθεσης αποτελεσμάτων της χρήσεως που έληξε την ημερομηνία αυτή, καθώς και την έκθεση ελέγχου του Ορκωτού Ελεγκτή  της εταιρείας.


Ισολογισμός 2012

 

 

 

 

 

 

 

Ο πρώτος εκτυπωτικός εξοπλισμός στην Ελλάδα με πιστοποιητικό ουδέτερου άνθρακα

 

Σε μια σημαντική επένδυση νέου παραγωγικού εξοπλισμού προχώρησε πρόσφατα η εταιρεία γραφικών τεχνών και εκτυπώσεων PressiousArvanitidis, με την εγκατάσταση της πρώτης επίπεδης τετράχρωμης εκτυπωτικής μηχανής στην Ελλάδα με πιστοποιητικό ουδέτερου άνθρακα - carbon neutral.

 

Το πιστοποιητικό αυτό πρακτικά επιβεβαιώνει ότι η κατασκευή τής εν λόγω μηχανής δεν επιβάρυνε καθόλου την ατμόσφαιρα και το περιβάλλον μας, καθώς μετά την παραγωγή της, η κατασκευάστρια εταιρεία Heidelberg Druckmaschinen AG φρόντισε να φυτευτεί ικανή ποσότητα δέντρων, ώστε το O2 που θα παραχθεί από αυτά, να εξισορροπήσει την ποσότητα CO2 που εκλύθηκε στην ατμόσφαιρα κατά την κατασκευή της μηχανής, υποστηρίζοντας το project κλιματικής προστασίας «Project Togo - Αναδάσωση στο Τόγκο της Δυτικής Αφρικής ».

 

Η πράσινη αυτή πρωτοβουλία της εταιρείας και η προμήθεια εξοπλισμού που κατασκευάζεται χωρίς να επιβαρύνεται το περιβάλλον και ο πλανήτης Γη αποτελούν έμπρακτη απόδειξη της εταιρικής φιλοσοφίας της PressiousArvanitidis, η οποία δρα και αναπτύσσεται επιχειρηματικά, παράγει τις εκτυπωτικές εργασίες των συνεργατών της και προμηθεύεται εξοπλισμό έχοντας πάντα ως γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος και την αειφόρο ανάπτυξη.

 

Πιέστε εδώ για να δείτε το πιστοποιητικό Carbon neutral του νέου παραγωγικού εξοπλισμού.

 

 

 


Τιμήθηκε από τους κριτές, θα εκτιμηθεί από το περιβάλλον

 

Η στρατηγική επιλογή της PressiousArvanitidis, να επενδύει στην προστασία του περιβάλλοντος υλοποιώντας περιβαλλοντικά υπεύθυνες πρακτικές σε όλες τις παραγωγικές της διαδικασίες, διακρίθηκε στο διαγωνισμό«ΔΕΗ Environmental Awards 2013», που διοργανώθηκε από τηνBoussias Communications.

Η PressiousArvanitidis απέσπασε το 1ο βραβείο στην κατηγορίαWaste Management-Design for Life.

Στο διαγωνισμό αυτό υπέβαλαν συμμετοχή περισσότερες από100 εταιρείες και οργανισμοί, που εκπροσωπούν τους σημαντικότερους κλάδους του ελληνικού επιχειρείν.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το: http://www.environmentalawards.gr/

 

 

Οι Γραφικές Τέχνες στηρίζουν την Τέχνη


Η PressiousArvanitidis, χορηγός εκτυπώσεων στην έκθεση «Ουρανομετρία», σας προσκαλεί στην Έκθεση του Δημήτρη Τράγκα, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα POP UP 123 (Πειραιώς 123 - σταθμός Κεραμεικός). Τα εγκαίνια της Έκθεσης έχουν προγραμματιστεί για την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012, στις 20:00.

Η έκθεση του Δημήτρη Τράγκα αποτελεί το πρώτο μέρος της εικαστικής τριλογίας «Ο Ταξιδιώτης». Αφορά ένα εικαστικό ταξίδι της αντίληψης του εαυτού και της σχέσης του με το χώρο που τον περιβάλλει, και αποτελεί μία ιδιαίτερη εικαστική πρόταση, όπου στο ζωγραφικό υπόβαθρο απεικονίζονται τα ίχνη ενός παιχνιδιού που εκτυλίσσεται στον πραγματικό διαστημικό χώρο.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 11 Δεκεμβρίου 2012. 

 

 

Publishing Standard of Excellence

 

 

Το νέο εταιρικό μας website, διακρίθηκε στο διεθνή διαγωνισμό "WebAward 2012", που διοργάνωσε για 16η συνεχή χρονιά η Web Marketing Association, και απέσπασε το βραβείο "Standard of Excellence" στην κατηγορία Publishing. Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν περισσότερες από 2.000 εταιρείες, από 42 διαφορετικές χώρες, και οι κριτές θεώρησαν ότι το website μας υπερέχει ως προς συγκεκριμένα κριτήρια. Η υπεροχή μας αυτή δεν είναι τυχαία, αφού για εμάς στην PressiousArvanitidis αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της επιχειρηματικής μας φιλοσοφίας το να βρισκόμαστε κοντά σας και να παρέχουμε τη δυνατότητα για αμφίδρομη, διαδραστική επικοινωνία, ακόμη και διαδικτυακά! Σας καλωσορίζουμε λοιπόν, στο διαδικτυακό μας «σπίτι»! Είμαστε στη διάθεσή σας για να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο σε ό,τι έχετε στο μυαλό σας και να εφαρμόζουμε το "Print your mind".

Πρόγραμμα Εθελοντικής Αιμοδοσίας

Την Πέμπτη 28 Ιουνίου, διοργανώθηκε στην έδρα της PressiousArvanitidis πρόγραμμα εθελοντικής αιμοδοσίας , στο οποίο συμμετείχαν εργαζόμενοι της εταιρείας, αλλά και προσωπικό από τις εταιρείες NOVART & Αυγά Βλαχάκη, που εδρεύουν στην ίδια περιοχή. Την προσπάθεια αυτή στήριξε το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου της Χαλκίδας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PressiousArvanitidis - Customer satisfaction & loyalty tracking study

 

H PressiousArvanitidis, η εταιρεία γραφικών τεχνών και εκτυπώσεων με την πλέον δυναμική πορεία στην εκτυπωτική αγορά τα τελευταία χρόνια, καθιερώνει τη διεξαγωγή έρευνας ικανοποίησης των πελατών της, με ετήσια επαναληψιμότητα. 

Για πρώτη φορά πραγματοποιείται μια «Έρευνα ικανοποίησης πελατών», η οποία αφορά τις υπηρεσίες εκτύπωσης που η εταιρεία μας προσφέρει, και διεξάγεται σε τόσο μεγάλο δείγμα συνεργαζόμενων επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

Για να πάρετε μέρος στην έρευνα ακολουθήστε το παρακάτω link:

 

http://kwiksurveys.com?u=PressiousArvanitidis